top of page

| COMFORTABEL & WARM

TAPIJT

Tapijt is een handige vloerbedekking die veel voordelen heeft, zoals comfort, warmte, demping van geluid en veel verschillende looks. Het voelt zacht aan en is fijn om op te lopen, te spelen of te relaxen. Tapijt houdt ook warmte vast en maakt de ruimte stiller, waardoor het lekker knus wordt in huis.

Wij hebben veel verschillende soorten tapijt in verschillende kleuren en stijlen. Met merken als: Belakos, Interfloor, Ambiant, Gelasta, Bouwens bogaers, Desso en Bonaparte. Of je nou een gezellige woonkamer, een chique kantoor of een luxe hotellobby hebt, wij hebben het juiste tapijt voor elke plek. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in het leggen van tapijt, zo zorgen wij dat jouw vloer er super strak uitziet in de ruimte.

Benieuwd hoe de vloer er in jouw situatie uitziet? Of wil je de vloer bekijken in de showroom? Neem gerust contact op.

TAPIJTTEGELS

TAPIJTTEGELS

Tapijttegels kleine stukken tapijt die je als puzzelstukjes op de vloer legt. Ze zijn erg handig omdat je ze gemakkelijk kunt vervangen als er eentje beschadigd is. Dit is vooral handig in drukke ruimtes of bij intensief gebruik, zoals in kantoren, winkels of speelruimtes. Het leuke van tapijttegels is dat ze verkrijgbaar zijn in een groot aanbod aan kleuren, patronen en texturen, waardoor je eindeloos kunt variëren en mixen om de gewenste uitstraling te creëren.

Tapijttegels bieden ook extra comfort en geluidsdemping. Ze voelen zacht aan onder de voeten en helpen geluid te absorberen, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar een rustige omgeving gewenst is, zoals slaapkamers, kantoren of studio's. Tapijttegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en lange levensduur.

tapijt-detail2.jpg

| WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

HULP NODIG?

phone-call.png

Op werkdagen bereikbaar: 8:30 tot 17:00 uur
 

location.png

SHOWROOM
 

Stadshagenallee 13
8043ZA Zwolle

 

mail.png

STUUR EEN MAIL
 

Je kunt ons mailen via
info@gebroederselken.nl

 

VOLG GEBROEDERSELKEN.NL

  • Instagram
  • Facebook

VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

| BEKIJK ONZE ANDERE PRODUCTEN

plooigordijn-detail1.jpg

RAAMDECORATIE

vinyl-trap.jpg

TRAPRENOVATIE

karpet-detail1.jpg

KARPETTEN

bottom of page