top of page

|UPGRADE JE WONING

TRAPRENOVATIE

Op zoek naar een manier om je oude en versleten trap nieuw leven in te blazen? Overweeg dan traprenovatie als de ideale oplossing! Een trap is vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je huis betreden, en het is belangrijk dat deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig is. Traprenovatie biedt de perfecte mix van uitstraling en functionaliteit, waardoor je trap er weer als nieuw uitziet, terwijl de veiligheid wordt verbeterd.
 

Met traprenovatie hoef je niet de hele trap te vervangen of te verven, wat een kostbare en tijdrovende klus kan zijn. In plaats daarvan worden de treden, stootborden opnieuw bekleed met hoogwaardige materialen, zoals vinyl, tapijt of PVC. Dit geeft je trap een frisse en moderne uitstraling, passend bij je interieur. Bovendien zijn deze materialen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor je trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

|ONDERHOUDSVRIENDELIJK & STIJLVOL

PVC TRAP

Een PVC trap biedt een moderne en strakke uitstraling die naadloos in verschillende interieurstijlen past. Het materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, waardoor je de perfecte look voor je trap kunt kiezen. Bovendien is PVC slijtvast en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor drukke huishoudens en veelvuldig gebruikte trappen.

Een ander voordeel van PVC trappen is hun geluiddempende eigenschappen. Het materiaal absorbeert geluid, waardoor je trap stiller is en minder geluidsoverlast veroorzaakt in je huis.

PVC is ook een uitstekende keuze voor duurzaamheid. Het is bestand tegen vocht, slijtage en vlekken, waardoor je trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Bovendien is PVC een milieuvriendelijk materiaal omdat het recyclebaar is en tijdens de productie weinig energie verbruikt.

|KOM IN CONTACT

BENIEUWD WAT EEN
TRAPRENOVATIE KOST?

vinyl-trap_edited_edited.jpg
tapijt trap.jpg

|COMFORTABEL & TIJDLOOS

TAPIJT TRAP

Een tapijt beklede trap voelt zacht en comfortabel aan onder je voeten, wat vooral in de wintermaanden een genot is. Het biedt extra warmte en demping, waardoor het lopen op de trap aangenamer wordt. Tapijt op trappen helpt ook om geluid te dempen, wat handig is als je in een appartement woont of een huis hebt met meerdere verdiepingen.

Een van de grootste voordelen van tapijt op trappen is de veelzijdigheid in stijl. Tapijt is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, zodat je de perfecte look kunt creëren die past bij je interieur. Of je nu kiest voor een klassieke, neutrale uitstraling of een gedurfde, eigentijdse stijl, tapijt biedt eindeloze mogelijkheden.

|UNIEK & SLIJTVAST

VINYL TRAP

Een vinyl trapbekleding biedt een strakke en moderne uitstraling die bij verschillende interieurstijlen past. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en texturen, waardoor je de perfecte look kunt kiezen die bij je smaak en interieur past. Bovendien is vinyl eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat het ideaal maakt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Vinyl is ook uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor je trap er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Het is een slijtvast materiaal dat geschikt is voor drukbezochte trappen, en het behoudt zijn kwaliteit en kleur in de loop der tijd.

Een ander voordeel van vinyl op trappen is het geluiddempende effect. Het minimaliseert geluidsoverlast en zorgt voor een rustigere omgeving in je huis.

vinyl-trap.jpg
Neem contact op
elken zijkant gebouw_edited.png
bottom of page