top of page

| DUURZAAM & ONDERHOUDSVRIENDELIJK

VINYL

Vinyl is een onderhoudsvriendelijke vloerbedekking die veel wordt gebruikt in huizen. Het is handig omdat het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. Je kunt het vinden in veel verschillende ontwerpen, zoals prints die eruitzien als hout of tegels, en in allerlei kleuren.

Wat fijn is aan vinyl, is dat het geluid dempt, wat betekent dat het helpt om het geluid in huis te verminderen. Dus als iemand loopt of iets laat vallen, maakt het minder lawaai dan bij andere vloerbedekkingen.

Een ander voordeel is dat vinyl waterbestendig is. Dus als er iets wordt gemorst of als je het schoonmaakt met water, hoef je je geen zorgen te maken dat het beschadigt zoals bij sommige andere vloeren. Bij het kiezen van vinyl heb je veel keuzes. Je kunt kiezen uit verschillende patronen en kleuren, dus je kunt er een vinden die bij je huis past. Of je nu van een klassieke uitstraling houdt of iets moderns wilt, er is vast wel een vinylvloer die bij je past.

Bij Gebroeders Elken bieden we zelfs een service aan waarbij ze de vinylvloer voor je kunnen leggen. Dit is handig als je niet zeker weet hoe je het zelf moet doen of als je gewoon liever hebt dat het door professionals wordt gedaan.

| WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

HULP NODIG?

phone-call.png

Op werkdagen bereikbaar: 8:30 tot 17:00 uur
 

location.png

SHOWROOM
 

Stadshagenallee 13
8043ZA Zwolle

 

mail.png

STUUR EEN MAIL
 

Je kunt ons mailen via
info@gebroederselken.nl

 

VOLG GEBROEDERSELKEN.NL

  • Instagram
  • Facebook

VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

| BEKIJK ONZE ANDERE PRODUCTEN

plooigordijn-detail1.jpg

RAAMDECORATIE

vinyl-trap.jpg

TRAPRENOVATIE

karpet-detail1.jpg

KARPETTEN

bottom of page